woensdag, 14 november 2018 13:03

Remy Boys II - Dorpskroeg Egenhoven: 4-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)


Vorige week zaterdag gaf RBII partij aan Dorpskroeg Egenhoven, een zogenoemde kelderkraker. Bij de warming-up besloot Ruben zijn rug het te begeven dus bestond het startelftal uit Lukas in doel, Maarten Anthoon en Bert in het centrum, Peejee en Bert als backs; Radja, Jos en Forceville centraal; A3, “comeback kid” Ray en Jonas De Vos in de aanval.

 RB II controleerde vanaf het begin de wedstrijd met verschillende dotten van kansen tot gevolg, zoals dichter Ruben Van Gucht het metaforisch zou verwoorden. Egenhoven wist van geen hout pijlen te maken. Forceville schoot van dichtbij op de Egenhoofse doelman, Jonas trof de paal, Ray kreeg nog een goede kans. Een knappe save op een schot van Anthoon voorkwam een Wijgmaalse voorsprong. Een zwerm corners vlogen over of voorbij doel.

 

Bij een schaarse tegenaanval aarzelden de Boys even om de bal te ontzetten achterin en opeens stond het 0-1. De Boys waren nauwelijks van slag en bleven kans op kans breien. Een duidelijke hands-bal van Egenhoven gaf Anthoon, de man met de minste tegenzin om een penalty te trappen, de mogelijkheid om de score in evenwicht te brengen. 1-1.

 

De rust bracht weinig verschil in spelbeeld, maar ook dit keer stond dame Fortuna niet aan de blauw-rode  zijde. Tot de bal in de box werd gedropt en Ray klaarlegde voor de gloednieuwe schoenen van Radja, die met een ouderwets puntertje/stifter tussen een bos van benen de bal in doel werkte. 2-1. Het zou nu wel los lopen, dacht iedereen, maar gek genoeg zorgde de voorsprong net voor meer nervositeit bij het thuisteam. Het tempo geraakte niet in de wedstrijd, ook niet nadat Egenhoven op een rode kaart liep toen ze een knal van A3 met de hand uit het doel sloegen en Antoon de 3-1 op penalty scoorde. Een goede Lucas was nodig om de tegenpartij niet meer in de match te laten komen. Jules, Peter, Ignace en Jelle zorgden voor nieuwe zuurstof. Met een late goal van Maarten de force werd het uiteindelijk nog 4-1. Een verdiende overwinning, die RBII in het klassement naar boven laat kijken.

Additional Info

  • Uitslag: 4-1
  • Doelpuntenmakers: Radja, Maarten A (2xP), Forceville
  • Man van de match: ?
  • Datum: zaterdag, 10 november 2018
Read 9671 times Last modified on donderdag, 15 november 2018 15:31
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg