maandag, 02 maart 2020 10:31

Remyboys I - Leuven MD: 2-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Met enige inspanning was ons plein toch watervrij -we hebben toch één dag sneeuw gezien in de winter van '19-'20 -  en bespeelbaar geraakt om toch op deze schrikkeldag te kunnen voetballen.

Leuven MD komt op bezoek en dan weet je al dat er zal gevoetbald worden.

Een vrij evenwichtige eerste helft met een mooie knal van Sam tegen de paal maar een even dikke kans wat later voor MD. Was er dan één of twee grote kansen voor Thijs? Zeker ene waar hij het weer al te mooi doen en toch nog eens uitkapte om zijn gouden rechter te kunnen gebruiken  en weg kans natuurlijk. Nu Sam duidelijk niet meer kan schitteren zoals vorig seizoen, zal hij toch al eens moeten kiezen voor efficiëntie als hij de 'gouden stier' wil verdienen dit jaar! Alleen nog een karatestamp op Wout genoteerd zelfs niet met geel bestraft. 

Sam kampt weer al een paar matchen met een lastige lies en moest al na een halfuur de strijd staken: Louis komt hem vervangen en heeft het trouwens heel goed gedaan. Voor de tweede helft  hadden we gelukkig nog wat wapens op de bank met Bert voor Sander, pas terug uit kwetsuur en nog een beetje last,  ook Mattias Martens (zelfs aan 70%!)komt ook invallen  . Hij krijgt 20' voor tijd een pas van Pirre of  Boris (ik weet het niet meer) straal door het midden, schudt op volle snelheid van zijn 70% een paar man af en knalt binnen. Enkele minuten later staan de bordjes echter weer in evenwicht. het laatste kwartier komt Jules nog een moegestreden Thijs vervangen.  De boys blijven er voor vechten en goed voetballen, Pirre stuurt van rechts een bal naar het centrum, Mattias pikt op en knalt op doel, de afgeweerde bal komt bij Boris die tikketakt naar Jules en die maakt zijn goal van de maand! 2-1 10' voor tijd, de hoop giert door de ploeg. Spijtig, één minuut voor tijd trekt Robbe aan de noodrem (tweede geel, dus rood), de vrijschop verdwijnt onder een voet, Victor ziet de bal totaal niet komen en onder luid gebrul van hun paar supporters staat het 2-2. 

Een goeie match gezien!

 

Additional Info

  • Uitslag: 2-2
  • Doelpuntenmakers: Mattias M, Jules
  • Man van de match: Pirre
  • Datum: zaterdag, 29 februari 2020
Read 763 times Last modified on dinsdag, 03 maart 2020 16:10
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg