maandag, 02 maart 2020 09:45

Pakenhof Heverlee - Remyboys I: 2-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Eerst dacht ik 'daar verspil ik zelfs geen kritisch woord aan' maar nu toch maar dat verfrommeld briefje terug uit de vuilbak opgevist want er is toch iets nuttigs over  na te vertellen. 

Punt een: voor beide ploegen maar heel weinig spelers beschikbaar. Dat zo iets kan met meer dan 60 ingeschreven spelers behoort tot de eigenaardigheden van deze generaties, in ons geval komt daarbovenop een resem gekwetsten, examens, krokus en nog een paar andere plagen van Egypte. Toch slaagde Kris er in een eerder min dan meer evenwichtig team samen te grabbelen vooral dankzij beschikbare jongeren. Victor in doel, Boyen, Pirre, Seppe en Roel achteraan, Willem, Joni en Boris in het midden, Sam, Wout en Marre vooraan. 

Na een kwartier geven we het zelf weg door twee keer zelf in de fout te gaan, de eerste een geloste bal van onze goalie en geen twee minuten later schiet de bal onder Seppe door en het staat 2-0. Geen kwaad woord trouwens over deze twee die al hun meerwaarde bewezen hebben. 

Punt twee: we maken na een twintig minuten in de tweede helft toch een doelpunt maar dat wordt ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. 5' voor tijd schotelt Boris nog een mooie pas naar Pirre die kan scoren.

Punt drie: chapeau voor de bereidheid van heel wat spelers om de tweede ploeg te helpen depanneren waar ook heel wat spelers te kort waren. Spijtig geneog is het ook tegen De Zoenk niet gelukt om punten te pakken. 

Additional Info

  • Uitslag: 2-1
  • Doelpuntenmakers: Pirre
  • Man van de match: aie...
  • Datum: zaterdag, 15 februari 2020
Read 2293 times
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg