zondag, 23 februari 2020 23:10

Bruggenhof Betekom -Remy Boys II 2-4

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Het was een belangrijke uitgestelde match: de week ervoor totaal onnodig verloren tegen De Zoenk, een lichtpuntje met een gelijkspel tegen Meerbeek, maar het was al van eind november vorig jaar geleden dat we nog eens konden winnen. In de ranking kwamen we zo stilaan gevaarlijk dicht bij de staartploegpositie, zeker als je kijkt hoeveel inhaalmatchen de ploegen na ons nog te goed hebben. Met 19 punten staan we voorlopig toch iets veiliger  maar opletten is de boodschap.

Peter en kris konden rekenen op een elite-elftal: Victor in de goal, Bert, Seppe, Lukas en Joujou voorwaar erbij als verdediger, Matyas Boyen, Joni en Louis middenveld, Wout was daar ook veel te vinden, vooraan een hele rappe Sam en een iets minder rappe maar hard werkende Ignace.

Na een kwartier bewees Wout al dat hij een mooie voorzet van Joni kon binnenkoppen ,0-1, maar dat was het zo wat voor de eerste helft. De hele match moest er trouwens zwaar rekening gehouden worden met een ongenadige wind. 5' na rust was het weer eens genieten van een' Sam's moment', gelukkig moest hij er emaar een paar letterlijk in de wind zetten omdat Joni zo slim was  om richting linkerpaal te spurten en ook een paar verdedigers zo meetrok, Sam schiet binnekant paal en het staat 0-2 . Uit voorzorg ruimt Sam zijn plaats op het veld dan in voor een zeer verdienstelijke Jules.  Halfweg is het de beurt aan Wout die zich doorzet vanop links, voorbij enkele mannen waaronder de keeper moet slalommen, uiteindelijk rechts van de goal belandt. Hij levert daar in bij Jules die met  een mooie assist Ignace  bedient die binnenkopt: 0-3!

Dan denk je match gespeeld, maar 10' voor tijd vliegt een bal mede door de wind vanop links gekruist over Victor en enkele minuten later wordt Victor nog eens verrast door een dwarrelende bal uit vrijschop en het staat plots 2-3. Wij al denken 'het zal toch niet waar zijn zeker?

Gelukkig hebben we nog een Matyas Boyen om ons op de valreep weliswaar uit ons lijden te verlossen met een 4e goal.

Naast de zoete smaak van een overwinning heb ik vooral genoten van een goed draaiende tweede ploeg waar iedereen zich aan mekaar optrekt. 

Additional Info

  • Uitslag: 2--4
  • Doelpuntenmakers: Wout,Sam, Ignace, Boyen M
  • Man van de match: iedereen!
  • Datum: zaterdag, 22 februari 2020
Read 13600 times Last modified on dinsdag, 25 februari 2020 00:35
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg