maandag, 05 februari 2018 21:47

De Venne Aarschot - Remy Boys II: 3-3

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Na twee monsterzeges tegen Knepper en Patria, zonder noemenswaardige tegenstand, maakten de ongeslagen troepen van T2 Thomas een lastige verplaatsing naar Aarschot. De eerste horde van een cruciaal drieluik in februari. Niet simpel dus, zeker als je weet dat onze eerste achtervolger en rechtstreekse titelpretendent uit Oplinter net op de velden van de Venne tegen hun enige nederlaag aanliepen. De roodgroene hemden waren trouwens in grote getalen op deze avondmatch aanwezig om de thuisploeg aan te moedigen en de bezoekers te scouten. De 15 leeuwen van dienst waren: Jakke; Fons, Ruben, Wikke, Kris; Radja, Jokke, Jokke bis; Ray, A3, Thijs. Klaar om in te vallen in volgorde van verschijning: Pekes, Wannes, Joujou en Bram.


Beide ploegen vlogen er vanaf de eerste minuut stevig. De talrijke toeschouwers waren getuige van een verschroeiend tempo en heel wat potige duels. De thuisploeg kwam snel op voorsprong via een strafschop na hands van een verder uitstekende Ruben. Thijs zette met de medewerking van Radja de situatie eigenhandig recht via een listige boog en een rake kopbal: 1-2! Enkele vlotte combinaties leverden nog een hele reeks kansen op, maar scoren zat er voor de pauze niet meer in.


Na de rust keerde een aanvallend Aarschot de rollen wederom om dankzij twee flitsen van hun sterke spits: 3-2. Wijgmaal was op achtervolgen aangewezen, maar het vet was van de soep. Al was de ref bij een handvol dubieuze en minder dubieuze penaltyfases wel bijzonder vergevingsgezind voor de thuisploeg. Toen het leer op quasi dezelfde locatie als in de eerste helft een hand toucheerde, kon de arbiter niet anders dan compenseren en hij legde de bal eindelijk op de stip. Thijs nam zijn verantwoordelijkheid, maar hij mikte te centraal en ook de rebound werd onbegrijpelijk tot drie maal toe gerateerd. Net toen de eerste nederlaag een feit leek, rolde de bal voor de voeten van Ray, die door een bos van benen de bal over de lijn frommelde: 3-3!


De Remy Boys blijven ongeslagen, maar zien RG Oplinter dichterbij sluipen in de stand. Over twee weken kan er best gewonnen worden in de dalweg. Maar eerste de drie punten veilig stellen nu zaterdag thuis tegen KG Heverlee.

Additional Info

  • Uitslag: 3-3
  • Doelpuntenmakers: Thijs x 2, Ray
  • Man van de match: Thijs
  • Datum: zaterdag, 03 februari 2018
Read 19552 times Last modified on maandag, 05 februari 2018 22:01

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg