woensdag, 06 december 2017 19:49

VVS Rotselaar - Remy Boys II: 1-3

Written by 
Rate this item
(0 votes)


De Wijgmaalse leeuwen lieten zich niet verrassen op de 11e speeldag van de reguliere competitie. De eerste kans van de wedstrijd was er één voor de Remy Boys. Na 6 minuten kon de thuiskeeper een eerste keer vissen, Jos zet Jonas DV met een gemeten steekbal alleen voor de keeper. Jonas toonde zijn snelle voetjes en trapte met links. Binnenkant verste paal, 0-1!

Na 25 minuten daverden de tribunes een tweede keer. Jos wachtte het perfecte moment af om Ruben aan te spelen. De linker winger nam het geschenkje in dank aan en trapte de 2-0 binnen.

Het tempo verdween wat uit de wedstrijd en daar wist Rotselaar van te profiteren. Een sierlijke kattensprong van keeper ad interim Fons mocht niet baten. 1-2.

De boys werden wakker geschud en begonnen beter te combineren. Vlak voor rust kon Jonas DV de achterlijn bereiken en terugleggen op een attente Ruben die de naar Rotselaar afgereisde supporters trakteerde op zijn 2e doelpunt.

De thuisploeg had een snel doelpunt nodig om nog iets van de wedstrijd te maken en begonnen potig aan de tweede helft. Doorstomen deden ze echter niet.

De wedstrijd kabbelde voort. Doucet probeerde met de inbreng van enkele frisse krachten de voorsprong nog wat uit te diepen. Tevergeefs, in minuut 75 sloeg het noodlot toe. Jonas G moest het veld verlaten met een hamstring blessure waardoor de boys met 10 verder moesten.

Rotselaar kon het voordeel van overtal niet verzilveren waardoor de 3 punten zullen overwinteren aan de juiste kant van de vaart, in het “hol van de Leeuw”.

 

© JJ

Additional Info

  • Uitslag: 1-3
  • Doelpuntenmakers: Ruben x 2 + Jonas DV
  • Man van de match: Ruben
  • Datum: zaterdag, 02 december 2017
Read 17299 times Last modified on woensdag, 06 december 2017 20:04

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg