dinsdag, 08 oktober 2019 20:17

Liefhebbers Meerbeek- Remy Boys II: 4-4

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Liefhebbers Meerbeek – Remy-Boys Wijgmaal: 4-4

Een gedeelde plaats aan de leiding van het klassement, een zonnige herfstnamiddag, spannend afwachten of er een arbiter is en een bijna perfecte pelouse. Dat zijn de ingrediënten van de topper in Meerbeek.

Coach Peter stuurde volgende elf leeuwen het veld in:

In doel: Jan

Achteraan: Roel, Bert, Dries en Kobe

Midden: Jules, Nico en Ruben

Vooraan: Joujou, A3 en Lenny

Bank: Bram, Maarten en Ignace

T1:Peter, Afgevaardigde: Wim

Supporters: Bram R, Bart B, Thomas, Jokke, PC,....

De wedstrijd begint vinnig. De Meerbeekenaars drijven meteen het tempo op, al weten de remy boys dat goed op te vangen. Het eerste half uur is er eentje met twee goed voetballende ploegen met enkele kansen tot gevolg. Na 11 minuten besluit Nico naast na een voorzet van Lenny. Ruben kopt een voorzet van Lenny over. Meerbeek creëert een paar kansen maar weet ook het kader niet te vinden.

De remy boys krijgen hoe langer hoe meer overwicht in de eerste helft en worden daarvoor beloond. Minuut 25, Bert trapt een vrije trap voor doel, A3 kopt door en Lenny pakt uit met een mooie volley in de verste hoek. Rekening geopend bij de Boys.

Meerbeek lijkt wakker geschud. Ze drukken meer en meer door en na een paar afstandsschoten en een kopbal over doel is de 1-1 verdiend. Meerbeek scoort op een corner en niet veel later krijgen ze een vrije trap net buiten de zestien. Proper over de muur binnengetrapt. 2-1 ruststand. Alles kan nog.

Na de rust komt Maarten in het veld in plaats van Joujou. De 2-1 wordt al snel van het bord geveegd. De sterke verdediging van de Boys laat een steek vallen en de liefhebbers uit Meerbeek profiteren. 3-1, maar nog lang niet gedaan. Wijgmaal blijft goed voetbal brengen met veel inzet. Niet veel later is de vrije trap van Maarten even mooi als de redding van de keeper.

De match kan nog alle kanten uit. De Remy Boys koppen een bal op de lat, Meerbeek trapt er één op de paal. Uiteindelijk, na een uur spelen zet Maarten zich goed door op de flank. A3 werkt zijn voorzet in doel. 3-2! Iets later brengt Kobe de bal ook voor doel maar Ruben trapt over. Ook Jules krijgt zijn kans, maar opnieuw staat de keeper in de weg. Nog altijd veel kansen aan beide kanten.

Bram komt een geblesseerde Roel vervangen en Ignace komt erin voor A3.

Minuut 72: Vrije trap voor Meerbeek, De wijgmaalenaars vergeten de bal op tijd weg te werken en zo tikt Meerbeek de 4-2 tegen de touwen. Wedstrijd gespeeld? Bijlange ni.

Nico werkt een vrije trap over doel, maar de boys blijven druk zetten. Bram komt naast Lenny in de spits te staan, waardoor Bert, Kobe en Dries met drie achterin blijven. Een meesterzet van Peter, want niet veel later legt Ignace de aansluitingstreffer op aangeven van Maarten in het mandje. 4-3 met nog 8 minuten op de klok. 4 minuten voor tijd verstuurt Bert een lange bal op maat die bij Ruben uitkomt. Die omspeelt de keeper en maakt er 4-4 van. Nico kan nog bijna voor 4-5 zorgen, maar de voet van de keeper zit in de weg.

Bram vliegt opnieuw naar achter om de laatste minuten vol te maken.

Eindstand 4-4

Een sterke prestatie van de boys. Waarschijnlijk door de kracht van de supporters.

Jules toonde dat de zone voor de verdediging van hem was en Dries maakte een sterk debuut. Teveel tegendoelpunten op stilstaande fases maar we komen wel twee matchen op rij nog terug uit een achterstand van twee doelpunten verschil. Een inzet om mee te pakken naar volgende week in het stade Maurice Steurs tegen De Zoenk.

Additional Info

  • Uitslag: 4-4
  • Doelpuntenmakers: Lenny, A3, Ignace, Ruben
  • Man van de match: ?
  • Datum: zaterdag, 05 oktober 2019
Read 5037 times Last modified on vrijdag, 11 oktober 2019 18:19
Van Holm Jan

Peter

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg