maandag, 21 januari 2019 14:08

Shangaï Leuven - Remy Boys I: 1-3

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Het is al drie seizoenen geleden dat we tegen Shangaï nog eens de zes punten hebben gehaald. Vooral op hun nieuw kunstgras sedert enkele jaren is het voor ons echt aanpassen. er gebeurt iets met die bal waardoor ons passenspel er niet uitkomt. Nu ook weer de eerste helft verliep het -zacht uitgedrukt - bij ons bijzonder moeizaam. Na een duidelijke duwfout op onze goalie die de bal al vast geklemd hield, scoren de shangalezen op het halfuur  en gaan we op achterstand rusten.

Gelukkig heeft onze coach een luxeprobleem met Mich (dei zich een beetje kwetst bij de opwarming°), Christof en PC. Christof komt Matthias M vervangen voor de tweede helft. Nu de studie- aanpaasingsronde voorbij is, begint het bij de boys beter te draaien.

Gelukkig hebben we een paar afwerkende spitsen, al na 10' bedient een steeds nuttige en klaarkijkende  Thijs Sam en staat de 1-1 op het bord. Een kwartier later bewijst Sam dat hij dat ook kan: pas naar een aanstormende Wout en onze viking scoort 1 - 2.

Wout mag gaan rusten en een wederoptredende PC komt hem vervangen. Een paar minuten voor tijd trapt hun keeper slecht uit , borstcontrole van Sam die hem genadeloos binnentrapt. 

Toch nog even zeggen dat Jakke C weer twee keer er een gevaarlijke bal heeft moeten uitzweven, het scheelde echt niet veel of we moesten rusten met een 2-0. Goed Jakke! 

 

Additional Info

  • Uitslag: 1-3
  • Doelpuntenmakers: Sam 2x; Wout
  • Man van de match: iedereen
  • Datum: zaterdag, 19 januari 2019
Read 640 times

Laatste nieuws

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg