maandag, 16 september 2019 13:27

Rate this item
(0 votes)

Wedstrijdverslag: Nelly Boys – Remy Boys

Zaterdag werden we verwacht in Rillaar aan de steenweg op Scherpenheuvel. In Scherpenheuvel zou op hetzelfde moment de eerste ploeg spelen. Maar wij focussen ons op de prestatie van de tweede ploeg.

Coach Peter had de volgende opstelling voorzien:

Jan in doel. Achteraan PJ, Roel, Bert en Kris. Jos en Douce voor de verdediging. JouJou en degelijke debutant Kobe op de flank. laatkomer Radja op 10. Lenny was onze diepste man. Ignace, Peter en afgevaardigde Whikes zaten op de bank. Ulle en Aussie waren de supporters.

Het veld lag er droog en hobbelig bij en dat was te zien aan het onzuivere passenspel. Door het kort opzitten van de tegenstander, kregen we de bal moeilijk onder controle. Na een lange ingooi van Nelly Boys kreeg JouJou de bal op zijn hoofd en de bal verdween met een boogje over onze keeper: 1-0. Ondertussen had Lenny aan de scheids een schijtpauze gevraagd. Ons enige antwoord op de achterstand waren enkele afstandsschoten van Radja en Lenny die over vlogen. Kris had nog de beste trap in huis, binnen het kader, maar klemvast door de keeper.

Tijdens de rust heeft de coach, na overleg, een verschuiving gedaan. PJ wisselde met Kobe van positie. De tweede helft begon met veel druk van ons op de verdediging van de tegenstander. We hadden we match in handen en speelden contant op de helft van Nelly Boys. Ignace kwam na 10' Radja vervangen. Lenny op 10, Ignace op 7 en JouJou in de spits. Net zoals in de eerste helft kwam ons gevaar vooral van buiten de 16. Trap Douce werd afgeblokt, Jos trapt nipt naast. De onrust en ongeduldigheid begon in onze ploeg te sluipen. Zeker na een zeer grote kans van de tegenstander. Onze inzet en ons geloof in een doelpunt (Willen Winnen!!!) werd in minuut 85 beloond. Lenny zet voor, bal komt na de kluts bij Douce en uiteindelijk bij PJ die van dicht bij binnentrapt: 1-1. Peter komt nog de moegestreden Kris vervangen. De laatste kans was voor Nelly Boys maar Jan stond goed opgesteld en tikt de bal over de lat.

Man van de match: Jan

Na drie wedstrijden hebben we 7 punten. Evenveel als vorig jaar na 13 wedstrijden in de heenronde. Ambitie is zeker Europees voetbal, de top 5 dus.

Voor verslag Peter

Additional Info