maandag, 22 januari 2018 14:13

Remy Boys II - Knepper Leefdaal: 11-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Verslag van Remy Boys II – Knepper Leefdaal: 11-1

Zaterdag 20 januari stond de competitieleider oog in oog met nieuwbakken Leefdaal in de arena. De voortekenen leken gunstig, 1-5 gewonnen in de heenronde, een overstromende lijst aan beschikbare pionnen en een aangenaam voetbalweertje met wat regen, sneeuw en wind, voor ieder wat wils.

De thuisploeg begon met volgende opstelling op én naast het plein. Op de bench: Joujou, Koen, Jos, Jelle, David en Neymar. Meestertacticus van dienst Tommie D. Nvdr: Leefdaalse collega’s waren nergens te bespeuren op het veld.

 

Knepper      Knepper bank

Al snel werd de ambitie van onze rood blauwe helden duidelijk. Nog voor de scheidsrechter goed en wel besefte dat hij de wedstrijd op gang had gefloten stond het al 2-0 in ons voordeel. Mette A met een rake kopbal en Adriaan met een mooie overhoekse brachten Stade Maurice in extase. Nog sneller werd duidelijk dat het echt wel Adrie zijn match zou worden. 3-0 na 7 minuten en 4-0 op het kwartier werden beide op zijn naam de geschiedenisboeken ingeschreven. Intussen rolde Ray keer op keer zijn flank op en had al drie assists uitgedeeld.

Ook het plein bleek het moeilijk te hebben met het tempo van de boys, onze biljarttafel veranderde gaande weg de eerste helft in een onherbergzaam landschap. Zoals de beste boeren ploegden we echter onvermoeid door.  Nog voor de rust werd het 5-0 via de herboren Thijs en 6-0 op penalty via de voet van sneltrein Ray zelf. Match over, boeken toe, bedankt en tot de volgende. Koffie kwam welgelegen, de gure wind, regen- en sneeuwbuien koelden de machine iets of wat af.

Opschudding vlak na de rust. Met twee wissels en een nieuw tactisch plan bedacht Tommie D de tegenstander nog eens goed te verrassen. Joujou kwam in de plaats van Thijs, Koen kwam in de plaats van Kris opdraven. Nog voor onze kwiekse ref de wissels kon noteren, verschenen ook Jos (in de plaats van een wederom sterke Mette A.) en Jelle (in plaats van Radja) op het toneel. Het tactische plan voor de tweede helft kan als volgt gevisualiseerd worden. Nvdr: ook tijdens de tweede helft was de tegenstrever onzichtbaar.

 

Kenpper 2

En de match? Die kabbelde lekker voort in het voordeel van de wijgmaalse leeuwen. Meteen na de break doorbraak van Adrie op links – shot – afwijking en own goal van de tegenstander, 7-0. Kort daarna toch een zeldzaam (prachtig) schot richting doel vanwege een Leefdaals been, dito afwerking,  rechts van onze debutant Kenny en zowaar 7-1 op de bordjes.

Na enkele pogingen wist ook tank Joujou met een vernietigend schot uit te pakken. Op aangeven van wederom Ray, die intussen zijn zesde (!!!) assist telde, wist hij de buitenspelval op slinkse wijze te omzeilen en de 8-1 binnen te knallen. Ray tekende zelf voor de 9-1, Roosens met een prachtige plaatsbal voor de 10-1 en tot slot nogmaals Joujou met de 11-1 voor de welverdiende en klinkende overwinning.

11 helden op het plein, 11 fantastische goals in het mandje,  11 mannen van de match, nog 11 finales en we zijn kampioen!

Afspraak volgende week zaterdag, wederom in Stade Maurice: remy boys II – Patria Tienen. Aftrap om 13u30.

 

© Bram VDS

Additional Info

  • Uitslag: 11-1
  • Doelpuntenmakers: Wie nie?
  • Man van de match: A3
  • Datum: zaterdag, 20 januari 2018
Read 9605 times

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg