zondag, 12 januari 2020 12:36

FC Pellenberg - Remyboys I: 4-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Je kon hopen op een supergemotiveerde boysploeg want er kon voor de tweede plaats in de stand gevochten worden. Dat die mannen te kloppen vielen is duidelijk als je hun kalender bekijkt: al punten laten liggen bij ons, op Astra en op Heuvel-lo, zelfs verloren op Pakenhof en tegen Cardinals. En aan onze kant, ... vóór de match dan toch, alleen goed nieuws: Wout en Lukas (als veldspeler)terug, Floris (mister 'no pasaran'!) er bij, en verder alle normale sterkhouders, misschien op Joni en Boyen na:

Victor terug in doel, afgeschermd door  Robbe, Kobe, Floris en Lukas, midden met Marre, Mattias M, Pirre en Boris, vooraan Thijs en Wout. Een gekwetste Sander maar toch op de bank en last but not least lukas Cornet. 

Het probleem is dat  voor dit soort matchen de hele ploeg moet top zijn, dat was bij enkelen gisteren duidelijk niet het geval. Het commentaar kan kort zijn. Aan minuut 70 stonden we al 3-0 achter. 

Dan gebeurt er iets merkwaardig, na een penaltyfout op Mattias M die door Pirre mooi tegen de netten wordt getrapt, 3-1 maar nog een dik kwartier te spelen. Plots ondervinden de boys aan den lijve wat adrenaline kan doen met een mens, nog meer dan 10' te spelen en Thijs trapt, weliswaar na een carambolefase de 3-2 binnen. Het zal toch niet waar zijn zeker dat we een l'histoire se répète'-moment gaan beleven? Wie herinnert zich niet onze thuismatch tegen die ploeg: ook daar gaven we op een kwartier tijd op het einde onze voorsprong van 3 goalzen uit handen na een begenadigd kwartier van de pellenaars! De veer brak echter als enkele minuten voor tijd de pellenaars nog een vierde konden binnenfrommelen. naast de tegengoal van Pirre neem ik ook de inbreng van Lukas Cornet mee in de verklaring van het dolle boyskwartier, spijtig genoeg too little, too late, maar vooral too short (voor de liefhebbers van Jojo)°

Additional Info

  • Uitslag: 4-2
  • Doelpuntenmakers: Pirre(P), Thijs
  • Man van de match: Lukas, Floris
  • Datum: zaterdag, 11 januari 2020
Read 331 times
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg