zondag, 05 januari 2020 12:08

Remyboys I - VK Wakkerzeel: 6-0

Written by 
Rate this item
(0 votes)

De boys hadden wel wat goed te maken. Hte is wel een spektakelstuk geworden  met een resem doelpunten en gele en rode kaarten. Vooral de uitslag natuurlijk en dat tegen Wakkerzeel, nog niet meegemaakt in de laatste 40 jaar!

Lukas- terug van weggeweest- deed zijn wederoptreden maar als doelman. Bewakers waren Iason, Robbe, Boyen en Sander. Boris en Pirre waren ook terug uit kwetsuur, Mattias (letterlijk en figuurlijk als stormram!), Milan, Thijs en Maarten L als kanonniers van dienst. Toch een raar verloop, vrij evenwichtig de eerste helft met overduidelijke kansen voor Thijs en Boris o.a., de hel (toch voor Wakkerzeel dan) met al de doelpunten en kaarten, brak pas los de tweede helft. 

De eerste goal was een verre knal van Pirre nadat hun keeper heel ver was uitgelopen. Geen 5' later speelt een wakkerzelenaar de bal terug naar zijn keeper maar heeft niet gezien dat Thijs er nog staat. Dat moet je niet geven aan Thijs natuurlijk die doodleuk een lobbetje doet. Om te bewijzen dat hij ook echt kan scoren stuurt hij daarna een balletje winkelhaak, Boris zegt 'dat kan ik ook' en voor we het weten staat het 4-0. Dat er dan wat zenuwachtigheid ontstaat is te verwachten en de gele kaarten vliegen rond met hetzelfde tempo als de bal, 7 of 8, niet bij te houden. Het wordt even nog erger als er nog twee rode kaarten vallen voor Wakkerzeel, toch ene voor een gevaarlijke trap in de borstkas van Pirre, gelukkig stak zijn hand er nog een beetje tussen. De tattoo zal toch een eindje zichtbaar blijven. Het is wel een harde want de laatste 5 minuten prikt hij er nog een goaltje in. De ingevallen Ignace lukt dan nog een solotje naar doel met een carambolleschot ook nog raak. 

De aansluiting bij de topgroep blijft verzekert.

 

Additional Info

  • Uitslag: 6-0
  • Doelpuntenmakers: Pirre 2x,,Thijs2x, Boris,Ignace
  • Man van de match: Pirre!
  • Datum: zaterdag, 04 januari 2020
Read 687 times
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg