zondag, 17 november 2019 09:18

Remy Boys I - Ani Mechelen: 4-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Een opmerkelijke match om twee redenen. De belgen begonnen wat later tegen Rusland en konden moeilijk minder doen dan de boys, we wonnen dus beide met 4-1. Ongeveer halfweg de tweede helft stormden plots hun trainer en ik vermoed hun delegee het veld op om de scheids effen hun waarheid te gaan zeggen, deze had de euvele moed gehad om een te fluiten voor een duidelijke duwfout van een van hun spelers. Bovenop hebben zij er hun spelers toe verplicht niet meer verder te spelen, tot ongenoegen trouwens van heel wat van hun eigen spelers. In die 50/60 jaar dat ik voetbal volg heb ik dat soort heetgebakerd gedrag tijdens een match nog nooit meegemaakt, wel op TV al gelijksoortige dingen gezien uit verre landen. 

Toch nog iets over de match zelf. Victor in doel, Robbe, Stef en Jan Henderix (een opgemerkt heroptreden bij de eerste ploeg janneman!) achteraan, Iason, Pirre, Boris en Marre midden en MattiasM, Thijs en Milan in de afwerklijn. Mattias is nog uitgevallen met een lichte dijspierkwetsuur, vervangen door Sander, Robbe (met geel) vervangen door Matyas B. 

Vanaf het begin was ons ploegspel stukken steviger dan wat Ani liet zien, wel was vlug duidelijk dat ze over individueel heel getalenteerde spelers beschikken. De eerste 20' krijgen we al zeker twee mooie kansen maar op een aanval van Ani schat onze goalie de fase verkeerd in, komt onnodig ver uit en in de daaropvolgende carambole kan hun aanvaller de bal over Victor simpel binnenkoppen in een leeg doel 0-1. Niet getreurd, op het halfuur biedt een Aniverdediger ook een cadeaugoal aan: Milan twijfelt niet en het staat 1-1. Dan gaat het plots vlug, hun verdediging is duidelijk het noorden kwijt. Milan krijgt opnieuw een open kopkans, na een schot van Pirre tegen de paal krijgt Boris de bal prachtig op de voet en geeft hun keeper het nakijken 2-1. Nog maar pas de goal genoteerd en daar krijgt Milan opnieuw een cadeaupas aangeboden en killer-Milan slaat opnieuw toe 3-1. In de tweede helft wordt Pirre dan nog beloond voor zijn harde werk de hele match door met een treffer 4-1. En dan was het plots gedaan met voetballen tot ontgoocheling van de spelers... ook de meesten van hun over zoveel onsportiviteit.

Additional Info

  • Uitslag: 4-1
  • Doelpuntenmakers: 2xMilan, Boris, Pirre
  • Man van de match: Milan, Pirre, Jan H
  • Datum: zaterdag, 16 november 2019
Read 663 times Last modified on zondag, 17 november 2019 14:52
Van Holm Jan

Peter

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg