zondag, 05 januari 2020 21:08

remyboys II - Raket Tienen : 2-4

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Peter kon voor de eerste thuismatch rekenen op een sterke opstelling:

Creten in doel, verdediging: Kobe, Bert, Sander en JanH

Midden: Nico, Radje, Lukas Cornet en Ruben. Joujou en aalvlugge Maarten L vooraan.

Dat het tegen de virtueel eerste in onze reeks geen makkelijk klusje zou worden was te verwachten. Die mannen zullen zich zeker herinneren dat we hun bij de competitiestart verrast hebben o-1!

Na 10’ moesten we al een eerste doelpunt slikken. 10’ later kon Maarten een –ondertussen gevreesde – vrijschop nemen van een niet onaardige plaats, hun keeper lost de bal maar een attente Ruben is goed gevolgd en het staat 1-1. Toch krijgen we nog voor rust een nieuwe opdoffer met een afgeweken bal .

Na rust wordt het al vlug erger als oppnieuw zwak uitverdedigd wordt op een vrijschop. A3 is wel ingevallen de tweede helft maar zijn totaalinzet mocht niet baten.

Jan H kan zich dan niet meer houden en gaat vooraan eens tonen  hoe het moet. En met succes want hij krijgt een gemeten voorzet van Joujou en het staat 2-3.  Ondertussen komt ook  Ignace  Lukas C nog vervangen (moest trouwens nog wat jus overhouden om in te vallen bij de eerste). Het vuur en de strijdlust is er echter uit en het wordt uiteindelijk nog 2-4. Voor mij geen goede weergave van de match, zeker de eerste helft vond ik onze tweede ploeg zeker even goed spelen als Raket. Zeker 2 van hun doelpunten waren makkelijk te vermijden. Wanneer de tweede adem ?

Additional Info

  • Uitslag: 2-4
  • Doelpuntenmakers: Ruben, Jan H
  • Man van de match: ?
  • Datum: zaterdag, 04 januari 2020
Read 2140 times
Van Holm Jan

Peter

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg