maandag, 16 december 2019 17:53

Remy Boys II - SK Herent: 0-2

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Remy Boys 2 – SK Herent

Dit elftal werd op het terrein gestuurd door T2 Peter: In doel Jan. Achteraan Roel, Bert, Louis en Lukas C. Nico, Jos en Rukke centraal op het middenveld. Op de flank Joujou en PJ. In de spits Maarten. De bank werd warm gehouden door A3, Jules en Ignace.

We beginnen stevig aan de wedstrijd. Roel kopt al gauw een corner over doel. Even later gaat Joujou door en trapt op de paal. Nico en Rukke trappen op doel, zonder al teveel gevaar. Nog een actie op links maar PJ komt net te laat om de gemeten voorzet binnen te trappen. Maarten trapt op de lat. Nog een actie op links, Rukke gaan voor de bal maar had hem beter gelaten voor Roel, die stond in een betere positie.

Vlak voor rust een zeldzame geslaagde actie van Herent. Louis trapt de bal net voor de lijn weg. We gaan rusten met 0-0 en A3 komt Maarten vervangen. A3 op de flank en Joujou in de spits.

We komen goed uit de kleedkamer met direct een schot van A3. Maar het overwicht van de 1ste helft is wat weg, we zijn aan elkaar gewaagd.

Na een actie van Herent, blokt Bert het schot van de tegenstander af. A3 trapt nog eens op doel, redding van de keeper. Ondertussen is Jules op het veld gekomen in plaats van de gekwetste Nico.

Scoren is voor ons zeer moeilijk. We trappen nog eens op doel, onderkant lat maar de bal botst langs de verkeerde kant van de doellijn. In de herneming trapt Lukas in de handen van de keeper. De keeper van Herent trapt uit en uit deze (buitenspel) actie scoort de tegenpartij: 0-1. Frustrerend!!!!!

We hebben het nu wat moeilijk omdat we meer bezig zijn met de scheids: Bert en Jan krijgen geel. Ignace komt PJ vervangen en Lukas trapt nog naast het doel. Op een tegenaanval scoort Herent: 0-2 en nog 20’ te spelen. Louis komt vanuit de verdediging en gaat samen met Joujou in de spits staan. Nog een schot van Louis, keeper kan met de voet zijn netten schoon houden. We blijven met veel inzet spelen om de aansluitingstreffer te maken maar dit lukt niet meer.

We verliezen onze laatste 2 wedstrijden en kunnen telkens geen goal maken. Jammer, na nieuwjaar moeten we efficiënter worden.

Man van de match: Louis

Voor verslag: Peter

Additional Info

  • Uitslag: 0-2
  • Doelpuntenmakers: geen
  • Man van de match: Louis
  • Datum: zaterdag, 14 december 2019
Read 2497 times
Van Holm Jan

Peter

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg