woensdag, 27 maart 2019 16:24

Remyboys II - Knepper Leefdaal: 2-1

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Er voor gevochten en gewonnen! Met twee overwinningen op rij houdt onze tweede ploeg nog een kleine kans om alsnog in tweede kans te kunnen blijven: met de volgende match tegen Oplinter  wordt het erop of erover. Duimen maar.

De eerste helft toonden de boys nog eens dat ze kunnen voetballen, met Matyas, Christof en vooral een gemotiveerde Force ging het vlot. Niet vergeten te vermelden dat Free D bereid werd gevonden om in te vallen als gelegenheidsdoelman... voor herhaling vatbaar! De vele kansen werden maar beloond kort voor de rust. Maarten Force werd getackeld in  de rechthoek en Jan H knalde à la Hazard de penalty binnen, 1-0.

De vreugde werd snel getemperd na rust na een dekkingsfout van Adri :1-1. Toch bleven de boys kansen versieren en ...verkwanselen. Een kwartier voor tijd lukte het Jonas eindelijk nog eens, na pas van Jan H, om af te werken 2-1. Adrenaline heeft er voor gezorgd dat we de winst hebben kunnen vasthouden tot het eindsignaal. Het wordt dus echt tandenbijten, Oplinter en Nellyboys zijn zeker te pakken, Dorpskroeg heeft trouwens evenzeer een moeilijke loting in zijn resterende 4 matchen. 

Additional Info

  • Uitslag: 2-1
  • Doelpuntenmakers: Jan H, Jonas D
  • Man van de match: de ploeg
  • Datum: zaterdag, 23 maart 2019
Read 2459 times Last modified on dinsdag, 03 september 2019 13:31
Van Holm Jan

Peter

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg