zondag, 10 februari 2019 14:42

Remyboys I - Leuven Cardinals: 3-3

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Het werd geen herhaling van de pandoering die we hun gegeven hebben in de heenronde (2-6). De coach had de ploeg nochtans gewezen op de zeer volatiele reputatie van deze jonge ploeg: zij winnen enkele weken geleden van MD, maar verliezen dan wel van staartploeg SK Herent...

Al na 10'  werden we verrast door het vinnige spel van de Cardinals, 0-1. Onmiddellijk erna kreeg Mattias M al een reuzekans maar mist ongelukkig de laatste baltoets voor een leeg doel. 

Op het halfuur kriijgt Sam een precieze pas van Pirre en zijn aalvlugge voetjes doen de rest 1-1. Maar krijgen die mannen direkt erna een vrijschop die ongenadig binnengaat 1-2. Het wordt weer achtervolgen.

5' na de rust roesjt Sam er een paar voorbij en besluit met een duidelijke streep naast een  verraste keeper, bordjes weer gelijk 2-2.

En toch krijgen we een kwartrier voor tijd  weer een tegengoal te slikken 2-3. De boys kunnen zelfs op een dag waar ze duidelijk beneden hun niveau presteren ( en ik druk me zacht uit) bewijzen dat ze ook taai zijn, Mich komt in de ploeg na een paar weken afwezigheid, krijgt een prachtpas van Thijs op het hoofd geschilderd en kan half achterwaarts binnenkoppen. Oef , toch een gelijkspel uit de brand gesleept; 3-3. 

Ondanks het spijtige puntenverlis blijven we toch in de running voor de kopplaatsen. 

Op naar Astra volgende week , je weet nu al dat ze zullen schitteren.  

 

 

Additional Info

  • Uitslag: 3-3
  • Doelpuntenmakers: Sam2x, Mich
  • Man van de match: Jakke
  • Datum: zaterdag, 02 februari 2019
Read 2719 times
Van Holm Jan

Peter

Komende wedstrijden

There are no events at this time

Volg ons op Facebook

Wedstrijdverslagen 1de ploeg

Wedstrijdverslagen 2de ploeg